اجاره ابزار - كرايه ابزار

اجاره بتونير،كرايه چكش برقي،اجاره بالابر،كرايه موتور برق،اجاره كمپكتور،كرايه ويبراتور،اجاره كاتر

چهارشنبه ۰۵ دی ۰۳

مراحل ساخت یک بتونیر

۶۵ بازديد
مراحل ساخت یک بتونیر

میکسر بتن یا بتونیر، یکی از ابزارهای اساسی در صنعت ساخت و ساز است که برای تهیه و مخلوط کردن بتن استفاده می‌شود. در این مقاله، مراحل ساخت یک میکسر بتن را به طور کامل شرح خواهم داد. این میکسرها در انواع و اشکال مختلفی و با ظرفیت‌های متفاوت تولید می‌شوند، اما مراحل ساخت اصلی آن‌ها در کل تقریباً یکسان است.


برای خرید بتونیر با قیمت ارزان در مازندران به سایت سهندابزار مراجعه کنید.


طراحی و مهندسی



در این مرحله، تیم طراحی و مهندسی میکسر بتن مشغول به طراحی نقشه‌ها، مدل‌سازی و تعیین مشخصات فنی می‌شود. این شامل انتخاب اندازه و نوع موتور، جنس و شکل بدنه، نحوه مخلوط کردن و تخلیه بتن و سایر جزئیات فنی است.



تهیه مواد اولیه



برای ساخت میکسر بتن، مواد اولیه مانند فولاد، آلومینیوم، فولاد ضد زنگ و قطعات الکترونیکی از تامین‌کنندگان معتبر تهیه می‌شود.



برش و فرم‌دهی قطعات



قطعات فلزی مورد نیاز برای ساخت میکسر بتن با استفاده از ماشین‌آلات قطعه‌بندی و فرم‌دهی شکل داده می‌شوند. این شامل برش و خم کردن و جوشکاری قطعات است.



جوشکاری و اجتماع قطعات



قطعات مختلف میکسر بتن با استفاده از فرآیند جوشکاری به هم متصل می‌شوند و به‌وسیله پیچ و مهره‌ها به هم بسته می‌شوند.



نصب سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی



در این مرحله، سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی از قبیل موتور، سوییچ‌ها، سنسورها و دیگر قطعات الکترونیکی نصب و متصل می‌شوند.



آزمون و تست



پس از اجتماع تمامی قطعات و نصب سیستم‌های الکترونیکی، میکسر بتن مورد آزمون و تست قرار می‌گیرد. این آزمون‌ها شامل آزمون عملکرد، آزمون ایمنی و آزمون کیفیت بتن مخلوط شده توسط میکسر می‌باشد.



رنگ‌آمیزی و پوشش‌دهی



پس از اتمام آزمون‌ها، میکسر بتن رنگ‌آمیزی می‌شود و در صورت نیاز به پوشش‌دهی مانند رنگ، پوشش‌های محافظ مخصوص صنعتی بر روی سطح آن اعمال می‌شود.



بسته‌بندی و حمل و نقل



در مرحله آخر، میکسر بتن بسته‌بندی شده و برای حمل و نقل به مقصد نهایی ارسال می‌شود.



این مراحل به طور کلی مراحل ساخت یک میکسر بتن را شامل می‌شوند. این مراحل بسته به نوع و ظرفیت میکسر ممکن است متغیر باشند اما رویکرد کلی ساخت آن‌ها معمولاً مشابه است.

انواع سایزهای بتونیر

۵۳ بازديد

انواع سایزهای میکسر بتن کدام اند؟

میکسر بتن یا بتونیر که در انواع مختلفی از لحاظ سوخت، گیربکس و نوع دنده ارائه می شوند، در اندازه ها و حجم های مختلفی با توجه به نیاز پروژه وجود دارند. هر چه یک پروژه کوچک تر باشد، حجم میکسر بتن استفاده شده در پروژه نیز کوچک تر خواهد بود و برعکس. میکسر های بتن از حجم 200 لیتری برای پروژه های کوچکتر تا حجم 1000 لیتری برای پروژه های وسیع تر مورد استفاده قرار می گیرند.

برای خرید بتونیر با قیمت ارزان در گلستان به سایت سهندابزار مراجعه کنید.

میکسر بتن کوچک یا آزمایشگاهی

میکسر بتن کوچک یا میکسر بتن آزمایشگاهی برای مخلوط کردن بتن به صورت همگن مورد استفاده قرار می گیرد. از این نوع میکسر بتن برای مخلوط کردن و تولید بتن در حجم های کمتر استفاده می شود. هم چنین نمونه های اولیه ی بتن در آزمایشگاه را به کمک این دستگاه تولید می کنند.

میکسر 250 لیتری یا 300 لیتری

در بین اندازه های مختلف میکسرهای بتن، میکسر 250 لیتری یکی از پرکاربرد ترین و پر فروش ترین نمونه های میکسر بتن است. جنس دیگ این دستگاه از فولاد است و با دو چرخی که دارد امکان حمل و نقل را به راحتی برای کاربر فراهم می کند. این نوع میکسر بتن در دو نوع فرمان معمولی و فرمان گیربکسی و نمونه ی دو چرخ و چهار چرخ موجود است. همان طور که از نام دستگاه هم مشخص است، حجم این میکسر بتن، 250 لیتر است. نوع بنزینی، برقی و دیزلی این میکسر 250 لیتری نیز در بازار ارائه شده است.

میکسر 400 لیتری

برای پروژه های نسبتا وسیع درون شهری عموما از میکسر بتن 400 لیتری استفاده می شود که قادر به تولید بتن بسیار با کیفیتی است. این نوع میکسر بتن در سه نوع سوخت برقی و بنزینی و دیزلی ارائه می شود. دلیل استقبال از این نوع میکسر، حجم ایده آل و مناسب آن است. هم چنین امکان جابجایی این میکسر توسط دو یا چهار چرخ، وجود دارد.

میکسر 500 لیتری

این نوع میکسر که دارای پیمانه نیز می باشد در دو نوع دیزلی و برقی موجود است. این میکسر دارای باکت هیدرولیکی نیز می باشد که به بارگیری مصالح کمک می کند. سیستم انتقال قدرت در این میکسر به صورت تسمه پروانه ای است.

میکسر 750 لیتری

پروژه های وسیع تر نیاز به میکسر های بتن بزرگتری دارند. میکسر 750 لیتری نمونه ای مناسب برای این کار است. این میکسر دارای شیر و پمپ هیدرولیک است.

میکسر 1000 لیتری

بالاترین ظرفیت میکسر های بتن، در نمونه ی 1000 لیتری مشاهده می شود. از این نوع میکسر برای پروژه های با حجم بالا استفاده می شود. این دستگاه تجهیزاتی مانند جک، پمپ، شیر هیدرولیک و تانکر آب دارد.



زمان احتیاجی برای آماده کردن هر بار بتون و ظرفیت کارکرد یک بتونیر چقدر می باشد؟

ظرفیت کارکرد در روز بستگی به سرعت عملکرد اوپراتور آن دارد. برای مثال در نوع 350 لیتری اگر 5 دقیقه زمان مخلوط شدن متریال را در نظر گرفته، از آنجایی که اغلب میکسرهای بتن به صورت دستی بارگیری می شود، زمان بارگیری و پر کردن بتونیر را سرعت عمل کارگر یا اوپراتور ساخت و تولید بتن تعیین می نماید. بدین صورت که باید مصالح به صورت مستقیم به داخل دیگ هدایت شده و یا اینکه در بتونیر هایی که دارای باکت هیدرولیکی می باشند، مصالح و متریال را به داخل باکت یا باکس ریخته می شود و به وسیله یونیت هیدرولیک، مصالح را به داخل دیگ گردان هدایت می کنند و سپس با چرخش دیگ بتن آماده می شود. این بارگیری از 5 الی 15 دقیقه می تواند طول بکشد و تخلیه آن حدوده 5 الی 10 دقیقه به طول می انجامد. میانگین کلیه عملیات تقریباً 20 الی 30 دقیقه به طول می انجامد.

مصرف سوخت بتونیر های دیزلی چقدر می باشد؟

تمامی این محصولات نیازمند انرژی جهت حرکت دادن دیگ می باشند. این بتونیر ها با موتور های دیزلی یا گازوئیلی به قدرت 5 اسب بخار به بالا کار می کنند لازم به ذکر است که در برخی موارد موتور هایی که نیاز به برق دارند و از دیزل ژنراتور ها استفاده می کنند. سوخت ژنراتور ها می تواند از گازوئیل باشد.

نسبت ترکیب مواد و متریال مختلف در هر مرحله از استفاده بتونیر به چه میزان می باشد؟

دستگاه برای ترکیب و مخلوط کردن ساخته شده است و غالباً با آن بتن درست می کنند که بتن تشکیل شده از آب، سیمان و ماسه و افزودنی های مجاز و غیره می باشد که این متریال باید با ظرفیت و واحد مشخصی ساخته شود که اگر کم یا زیاد شود در مرحله اول باعث خرابی بتون شده و در مرحله دوم باعث خرابی دستگاه می شود از این رو که بتن داخل دستگاه در داخل دیگ خشک شده باشد به سختی جدا شده و باعث می شود به دیگ بتونیر خساراتی وارد شود.

چگونه دیگ بتونیر آسان تر تمیز می شود؟

برای جلوگیری از چسبیدن بتن به بدنه دیگ، بهتر است با استفاده از یک لایه گریس صنعتی دیگ را چرب کنید تا به راحتی تمیز شود. توصیه می شود پس از اتمام کار، بلافاصله مخلوط آب و سنگ ریزه را به دیگ بتونیر درحال چرخش اضافه کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه شستشو دهید.

توان مصرفی در بتونیر ها بر حسب اسب بخار چقدر می باشد؟

در بتونیر ها از موتور های دیزلی بنزینی و برقی که از نظر قدرت با اسب بخار HP اندازه گیری می شود، استفاده شده. واحد در انواع موتور ها متفاوت بوده و نسبت به قدرتی که برای تجهیز دستگاه استفاده می شود متغیر است. هرچه حجم دیگ بزرگ تر باشد، توان موتوری آن نیز باید بیشتر باشد. این توان که از سوی کارفرمایان به صورت تجربی بدست آمده است از الکتروموتور هایی با قدرت 1 ، 2 و یا 3 اسب بخاراستفاده می شود. قدرت یک اسب مخصوص میکسرهای بتن 120 لیتری آزمایشگاهی می باشد و موتور و دینام هایی با قدرت 2و3 اسب بخار به بالا برای حجم های 250 لیتر الی 350 لیتر مناسب می باشد. در انواع 450 الی 550 لیتری با دینام 5.5 اسب سه فاز یا موتور های بنزینی و یا دیزلی یا برقی با قدرت 5 اسب بخار به بالا استفاده می شود.

تفاوت های بتونیر دنده زیر و دنده کمری چیست؟

فرق و اختلاف دیگ در بتونیر ها که وظیفه چرخش دورانی و مخلوط کردن متریال را دارد که برای چرخش خود نیاز به نیرو و انرژی ای دارد که به وسیله موتور های برقی یا بنزینی و گازوئیلی تأمین می شود. نیروی چرخشی به وسیله شفت به بدنه دیگ به دو روش منتقل می شود. روش اول آن است که به وسیله چرخدنده هایی که دور دیگ متصل می باشند و به اصطلاح دنده کمری و یا دنده دور می نامند، وارده شده و دیگ را می چرخاند.

در روش دوم که چرخ دنده در زیر دیگ تعبیه شده است، به وسیله زنجیر و به حالت دیفرانسیل دیگ را به حرکت در می آورد که در این نوع تجهیز صدای کمتری داشته ولی در عوض استهلاک بالایی دارد و در نمونه اول که دنده از دور و کمری بود این مشخصات بلعکس عمل می کند.

چگونه دستگاه خود را سالم نگه داریم، تا عمر آن بیشتر شود؟

بتونیر ها نباید به سرعت حرکت کنند زیرا بدون کمک فنر می باشند. در صورت یدک کش کردن نیز سرعت حرکت داده نشود، زیرا باعث شل شدن اتصالات بر اثر ضربات وارد شده می شود در نتیجه باعث خرابی دستگاه می شود.

همچنین این محصولات مجهز به دو چرخ درجه دو و روکش شده می باشند که لازم است در محافظت از آنها نهایت دقت به عمل آید.

بهترین روش ساخت بتن آن است که: اول آب را در دیگ ریخته، دیگ را به حرکت در آورید و سپس ماسه سیمان را اضافه کنید. زیرا در غیر این صورت متریال چسبیده و با تکان خودرن های دیگ، محور دچار خرابی می شود.

لازم است جهت عمر بیشتر دستگاه، پس از هر بار بتن سازی، داخل دیگ را شسته و تمیز کنید.

گیربکس نیاز به واسکازین دارد که مادام باید تهیه و سرویس شود.

موتور ها نیازمند سرویس هستند که باید هر 500 ساعت یک بار سرویس شوند.

برای یدک کش کردن حتماً از اتصال کامل اطمینان داشته باشید.

در مکان های نامناسب و شیب دار حتماً چرخ ها را به وسیله شیئ ای قفل نمایید.

از ضربه زدن به دیگ و موتور بپرهیزید.

دقت داشته باشید برق ورودی بدون نوسان و افت ولتاژ باشد.

دیگ دستگاه تنها در زمان بارگیری و تخلیه به گردش درآید.

برای حمل دستگاه بایستی توجه داشت به برق متصل نباشد.

بتونیر دست دوم

بتونیر همواره با مصالح متعدد مانند شن، ماسه و سیمان در تماس است که همین امر باعث می شود این دستگاه استهلاک بالایی داشته باشد و از طرفی نحوه سرویس و نگهداری اجزا مختلف دستگاه مثل موتور، شاسی، دیگ، دنده ها در بروز خرابی ها بسیار موثر می باشد. پس می توان نتیجه گرفت، خرید بتونیر دست دوم از ریسک بالایی برخوردار است.

مزایای استفاده از بتونیر

جلوگیری از هدر رفتن زمان: دستگاه ملات ساز یا بتونیر قابلیت جابجایی دارد که برای بتن ریزی در فضاهای مختلف، لازم به ساخت بتن جدید نیست. این ویژگی باعث صرفه جویی زمان می شود.

صرفه جویی در هزینه: برای ساخت بتن در دستگاه بتونیر به افراد زیادی احتیاج نیست و با استفاده از دستگاه مناسب، هزینه ها کاهش می یابد.

بتن ساخته شده توسط بتونیر، کیفیت بالاتری نسبت به روش مخلوط کردن دستی دارد.

منبع

میکسر بتن جیست؟

۵۷ بازديد
میکسر بتن یا میکسر بتن ریزی چیست؟

میکسر بتن دستگاهی است که در عملیات ساخت و ساز برای مخلوط کردن بتن استفاده می شود. در گذشته و حتی امروزه برای پروژه های کوچک، مخلوط کردن بتن به صورت دستی انجام می شد اما این عمل در فعالیت های ساختمانی وسیع تر توسط دستگاه میکسر بتن صورت می گیرد. این دستگاه به طور همگن سیمان، سنگدانه هایی مانند ماسه یا شن و آب را برای تشکیل بتن با هم ترکیب می کند. این دستگاه از یک دیگ گردان فولادی ساخته شده که مواد را به خوبی برای عملیات ساخت و ساز ترکیب می کند. این دستگاه در اندازه های مختلف با توجه به نیاز فرد، در بازار ارائه می شود.

برای خرید میکسر بتن ارزان قیمت به سایت سهندابزار مراجعه کنید.

مزیت های میکسر بتن

استفاده از میکسر بتن در عملیات ساختمان سازی فواید زیادی دارد. یکی از مهم ترین نکات مثبتی که می توان از این دستگاه عنوان کرد، صرفه جویی در زمان است. در گذشته که کار مخلوط کردن بتن به صورت دستی انجام می شد زمان زیادی از کاربر گرفته می شد که دستگاه میکسر بتن این زمان را به حداقل رسانده است. استفاده از این دستگاه هم چنین باعث کاهش هزینه های می شود. زیرا در صورت مخلوط کردن بتن به صورت دستی نیاز به تعداد بیشتری کارگر می باشد که طبیعتا هزینه ی پروژه نیز بالاتر خواهد رفت. برای استفاده از دستگاه میکسر بتن تنها یک اپراتور می تواند کافی باشد.

کاربردهای میکسر بتن یا مخلوط کن بتن

میکسر بتن دستگاهی است که به منظور مخلوط کردن مصالح و ایجاد بتن مورد استفاده قرار می گیرد. میکسر بتن هم چنین برای مخلوط کردن سیمان با سنگدانه‌ ها به همراه آب استفاده می شود. برای مخلوط کردن بتن در ابعاد کارگاهی و پروژه های وسیع از دستگاه میکسر بتن استفاده می شود. یکی دیگر از کاربردهای دستگاه میکسر بتن استفاده از آن برای ساختن سنگ مصنوعی است. برای بالا بردن کیفیت و افزایش مطلوب بودن مواد مورد نیاز سنگ مصنوعی، از دستگاه میکسر بتن استفاده می شود. از دستگاه بتونیر در پروژه های ساختمانی، مسکونی، تعمیرات اماکن مسکونی و تجاری و.... استفاده می شود.

انواع میکسر بتن

میکسر بتن با توجه به نیاز، در انواع مختلفی وجود دارد؛ به عنوان مثال میکسر بتن دو چرخ، چهار چرخ، ساده، گیربکس دار، باکت دار و هیدرولیکی. دستگاه های میکسر بتن با توجه به ظرفیت، به اندازه های مختلف با لیترهای مختلف تقسیم می شود. هم چنین با توجه به نحوه ی انتقال قدرت به دو دسته ی دنده زیر و دنده کمر تقسیم می شوند.میکسر بتن دنده زیر از جنس فولاد است و در آن دو چرخ دنده وجود دارد که یکی در مسیر گیربکس و دومی در قسمت انتهایی دیگ است. از سوی دیگر بتونیر دنده کمر از جنس چدن بوده و راندمان بالاتری دارد.

میکسر برقی

میکسرهای بتن با توجه به نوع سوخت شان به دسته های مختلفی برقی، بنزینی و دیزلی تقسیم می شوند. میکسر های برقی بتن همان طور که از نامشان پیداست با انرژی برق کار می کنند. این نوع از میکسر از محبوبیت بالایی برخوردار است. تنها تفاوت میکسر بتن برقی با نمونه های بنزینی و دیزلی، وجود الکتروموتور در میکسر برقی بتن است و در بقیه ی موارد تفاوتی با هم ندارند. برای استفاده از میکسر برقی بتن تنها کافی است آن را به برق متصل کرده و از آن استفاده کنید. از این رو استفاده از آن در مقایسه با میکسر ها بنزینی و دیزلی آسان تر است. میکسر برقی بتن با توجه به نیاز پروژه، در اندازه های مختلفی در بازار عرضه می شود.

میکسر بنزینی

اگر چه که میکسر برقی بتن محبوبیت و فروش بالایی دارد اما در برخی پروژه ها دسترسی به برق وجود ندارد و نمی توان از میکسر برقی بتن استفاده کرد. در چنین شرایطی می توان میکسر بنزینی بتن را جایگزین میکسر برقی بتن کرد. میکسر بنزینی بتن برای پروژه های با حجم متوسط و در مناطق روستایی یا دور افتاده مناسب است. شاسی میکسر بنزینی بتن با میکسر برقی بتن کاملا یکسان بوده و تفاوت تنها در نوع سوخت آن هاست. این نوع از میکسرهای بتن که بسیار پر کاربرد هم هستند عموما توانی بیش از 5 اسب بخار ارائه می دهند.


خلاطه چیست؟


خلاطه دستگاه تخصصی ساخت بتن است. این دستگاه برای مخلوط شدن یکدست حجم زیاد مصالح و تولید بتن در مدت زمان کوتاه طراحی ‌شده



میکسر دیزلی


میکسر دیزلی بتن یکی از انواع میکسرها برای مخلوط کردن و تهیه ی بتن است. این نوع میکسر که با سوخت گازوئیل کار می کند در اندازه های مختلف با توجه به نیاز مشتری در بازار موجود است. این نوع میکسر بتن از قدرت و راندمان بالایی برخوردار است و می توان از آن برای پروژه های وسیع نیز استفاده کرد. تنها نکته ای که در استفاده از میکسر دیزلی باید در نظر داشت این امر است که میزان آلایندگی این دستگاه و هم چنین آلودگی صوتی آن نسبت به سایر میکسر های بتن بیشتر است.

منبع

نکات مهم در خرید بالابر ساختمانی

۶۶ بازديد
نکات مهم در خرید بالابر ساختمانی


  • قرقره دستگاه به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند سیم بکسل را به اندازه کافی بپیچاند و از پیچیده شدن سیم دور شفت گیربکس و بوجود آمدن حوادث جلوگیری نماید.


برای دیدن قیمت بالابر ساختمانی در گلستان به سایت سهندابزار مراجعه کنید.

  • قلاب مورد استفاده در دستگاه، مقاومت مناسب جهت بلند کردن بار را با توجه به ظرفیت بالابر داشته باشد.


  • سیم بکسل مورد استفاده در دستگاه متناسب با وزن بالابر باشد و از لحاظ کیفیت و مقاومت در سطح مناسب و استاندارد باشد.


  • لوله ها و پایه های دستگاه که شاسی دستگاه را تشکیل می دهند مقاومت لازم جهت بار را داشته باشند.


  • کیفیت گیربکس مورد استفاده در دستگاه در سطح مطلوبی بوده و دنده های گیربکس از آلیاژ با کیفیت باشد تا ظرفیت مناسب را جهت حمل بار داشته باشد.


  • دارا بودن ریلی بلند که باعث ایجاد فاصله مناسب بالابر از ساختمان شود الزامی است، تا از گیر کردن مصالح به بدنه ساختمان جلوگیری بعمل آید.


نکته: در زمان انتخاب شاسی مناسب برای بالابر می بایست دقت لازم را به عمل آورد، زیرا شاسی می بایست مقاومت لازم را برای بار با ظرفیت تعیین شده داشته باشد. ساختار باکت باید به گونه ای باشد که ورق آن مقاومت لازم را داشته باشد و زیر فشار دفرمه نشود.


کاربرد بالابر کارگاهی و ساختمانی


از جمله کاربری های این نوع بالابر ها می توان به موارد زیر اشاه نمود:


جهت بارگیری در ماشین آلات ساختمانی مانند کامیون

در زمان ساخت و ساز برای جابجایی مصالح بین طبقات

در بخش صنعت برای انتقال بار در کارخانجات و انبارها

برای انتقال آب از داخل چاه

که در انواع جرثقیل کارگاهی، بالابر صنعتی، بالابر انبار، بالابر رستورانی، بالابر خانگی، بالابر کارخانه ای، بالابر چند منظوره می باشد.


نحوه نصب بالابر


نحوه نصب بالابر همانند خرید بالابر متناسب با پروژه از اهمیت بالایی برخودار است. شیوه نصب آن باید به نحوی باشد که ایمنی دستگاه هنگام جابه جایی بار و همچنین ایمنی افراد در حال کار در کارگاه حفظ شود. رعایت نکات زیر جهت نصب بالابر الزامی می باشد:

تمام اجزای بالابر را به محل نصب (پشت بام) منتقل کنید.

در ابتدا پایه های بالابر را به صورت برعکس در فاصله حدودا 3 متری (طول ریل بالابر) از یک دیگر مستقر کنید.

سپس ریل را از انتهای سربسته آن در داخل پایه ها به طوری که جلوی پشت بام قرار گیرد جایگذاری کنید و پیچ های آن را محکم ببندید.

به علت سنگین بودن بالابر هنگام جابه جایی جهت چرخاندن آن به سمت لبه پشت بام از کمک چند نفر استفاده کنید. (دقت کنید که عمل چرخاندن پایه ها و ریل باید به صورت همزمان صورت بگیرد.)

وقتی که بالابر در جای خود مستقر شد اقدام به گذاشتن سنگ و پاکت مصالح بر روی پایه های بالابر کنید تا از خطر سقوط جلوگیری شود. (در صورت نصب بالبر به صورت دائمی توصیه می شود پایه ها به صورت کامل بر روی پشت بام جوش داده شود.)

باکس موتور بالابر را درون ریل جایگذاری می کنیم. دقت کنید که باکس باید داخل ریل به نرمی حرکت کند و به هیچ وجه از ریل بیرون نیاید.

جهت رفع خطر بیرون افتادن باکس از درون ریل توصیه می شود از یک خاموت یا میلگرد برای بستن انتهای ریل استفاده شود.

پس از نصب بالابر به صورت کامل از کابل برق مناسب جهت تامین نیروی برق موتور استفاده شود.

در انتها قبل از روشن نمودن دستگاه برای اولین بار از پر بودن روغن واسکازین گیربکس اطمینان حاصل کرده و سپس دستگاه را روشن نمایید. (روغن مناسب گیربکس واسکازین نمره 140 می باشد. همچنین ظرفیت مخزن روغن گیربکس حدود 1 لیتر است.)


تعمیر و نگهداری بالابر


برای افزایش عمر بالابربه نکات زیر توجه فرمائید:


الکتروموتورهای استفاده شده در بالابر ها در برابر رطوبت و آب مقاوم نبوده و باید از ورود آب به داخل بخش برقی جلوگیری شود. همچنین موتور بالابر هر 3 ماه یکبار بازدید شود.

گیربکس های مخصوص بالابری همواره باید تحت مراقبت بوده و روغن آن چک شود.

همواره سیم بکسل مورد استفاده بازدید گردد و در صورت شکستگی و خرابی تعویض گردد.

به هیچ وجه از سیم بکسل رشته رشته و شکسته استفاده نشود.

قسمت انتهایی سیم بکسل به دلیل وجود قلاب خرابی بیشتری دارد که در موقع خرید بالابر متراژ سیم بکسل را بیشتر محاسبه کنید تا در مرور زمان بخش خراب را حذف کرده و قلاب را به قسمت سالم سیم بکسل ببندید.

قسمت باکس، جعبه یا کلسکه را به آرامی حرکت داده تا با ضربات زیاد به بدنه ریل آسیبی وارد نشود.

در آماده سازی اولیه کرپی و اتصالات را به خوبی محکم کرده و از این امر اطمینان حاصل نمایید.

وزنه های تعادل مورد استفاده را به خوبی انتخاب کرده تا دچار مشکل نشود.

واسکازین گیربکس بصورت دوره ای بررسی شود. اغلب واسکازین 140 مورد استفاده قرار می گیرد.

میکسر بتن ۴۰۰ لیتری

۶۸ بازديد
میکسر بتن ۴۰۰ لیتری


بتونیر ۴۰۰ لیتری باکت دار (پیمانه دار) بوده و در دو نوع بتونیر ۴۰۰ لیتری گازوییلی و بتونیر ۴۰۰ لیتری برقی ارائه می گردد. بازده آن ها در هر بارگیری حدود 450 لیتر می باشد. همچنین بارگیری مصالح در آنها توسط باکت هیدرولیکی نصب شده روی دستگاه انجام می گیرد و مجهز به مالبند نیز می باشند.

بتونیر ۴۰۰ لیتری باکت دار (پیمانه دار) بوده و در دو نوع بتونیر ۴۰۰ لیتری گازوییلی و بتونیر ۴۰۰ لیتری برقی ارائه می گردد. بازده آن ها در هر بارگیری حدود ۴۰۰ لیتر می باشد. همچنین بارگیری مصالح در آنها توسط باکت هیدرولیکی نصب شده روی دستگاه انجام می گیرد و مجهز به مالبند نیز می باشند.

برای دیدن قیمت بتونیر 400 لیتری ارزان به سایت سهندابزار  سر بزنید.



ویژگیهای بتونیر ۴۰۰ لیتری

فرمان تخلیه معمولی و گیربکسی

سیستم قفل فرمان پدالی

چهار چرخ پیکانی

دنده دور دیگ یک تکه چدنی

سیستم انتقال قدرت تسمه پروانه ای

دارای گیربکس دور کمر و دنده زیر

مشخصات فنی میکسر بتن ۴۰۰ لیتری










بتونیر ۴۰۰ لیتری نیمه هیدرولیک

فرمان تخلیه معمولی و گیربکسی

سیستم انتقال قدرت دنده زنجیری

نیمه هیدرولیک

دارای چهار چرخ پیکانی روکشدار

دنده دور دیگ یک تکه چدنی

پمپ و شیر هیدرولیک جک دار و باکت دار (پیمانه دار)

گیربکس دور کم


بتونیر و کاربرد آن


بتونیر به ماشینی گفته میشود که برای مخلوط کردن و همگن کردن سیمان، شن، ماسه و آب برای تولید بتن استفاده میشود. نکته مهم این است که ترتیب افزودن مواد مورد نیاز برای تشکیل بتن در بتونیر، به میزان قابل توجهی در یکنواختی بتن تشکیل شده مؤثر خواهد بود. همچنین باید در نظر داشت که از اضافه بار زدن در میکسر بتن پرهیز شود. به ویژه در مورد سنگ دانه های بسیار سنگینی مانند ذرات پانچی فولادی ، توصیه میشود میزان بار را تا حدود ۵۰٪ ظرفیت ماشین کاهش داد. بار اضافی موجب آسیب رسیدن به ماشین و کاهش عملکرد آن خواهد شد. همچنین باعث عدم دستیابی به کیفیت مورد نظر در بتن حاصله خواهد شد.

اغلب پس از مخلوط کردن و ساخت بتن نیاز است آن را به محل مورد نظر منتقل کنند. این ابزار به گونه ای ساخته میشوند که که ضمن ترکیب بتن بتوانند انتقال آن را هم انجام بدهند. بنابراین مخازن حمل بتن را روی کامیون، تریلی یا هر نوع ماشین با قابلیت حرکت دیگری مثل واگن‌های ریلی نصب میکنند. در عین حال این دستگاه با ابعاد کوچک دارای چرخ میباشند که عملیات انتقال آنها را به مکان مورد استفاده آسانتر میکند.

میکسرهای بتن دارای سایزهای متنوع و ابعاد مختلف موجود هستند. بتونیرها در انواع میکسرهای بزرگ صنعتی ، میکسرهای کامیونی و میکسرهای در محل (قابل حمل) طراحی و ساخته میشوند. نوع قابل حمل این دستگاه در کارها و پروژه های کوچکتر، مانند تعمیرات اماکن مسکونی و منازل و… کاربرد بیشتری دارد.

انواع میکسر بتن ۴۰۰ لیتری

روش‌های دسته بندی انواع بتونیر ۴۰۰ لیتری متفاوت است و عملاً می‌توانیم این دستگاه قدرتمند تولید بتن را از نظر نوع موتور بررسی کنیم. اما در عمل این دستگاه را با الگوی مکانیزم چرخش دیگ در مدل‌های دنده کمر و یا دنده زیر دسته‌بندی می‌کنند.


میکسر ۴۰۰ لیتری دنده کمر

برای روش انتقال توان به جهت چرخش دیگ میکسر‌ها از حضور یک چرخ دنده بزرگ حول محور میانی دیگ استفاده شده است. بتونیر ۴۰۰ لیتری دنده کمر حرکت روان، تولید صدای کم و اختلاط مناسبی دارد و قیمت آن از مدل‌های دنده زیر بالاتر و در صورت خراب شدن شرایط تعمیر و نگهداری پرهزینه‌تری دارند.

میکسر ۴۰۰ لیتری دنده زیر

برای طراحی مکانیزم چرخش دیگ این میکسرهای ۴۰۰ لیتری از یک چرخ دنده خورشیدی جنس استیل در بخش زیرین دیگ استفاده شده است و با هر بار چرخش این چرخ دنده کل دیگ نیز یک بار کامل می‌چرخد. میکسر ۴۰۰ لیتری دنده زیر طراحی ساده و عملکردی مطمئن دارد و احتمال خرابی آن کمتر و هزینه تعمیرات آن نیز پایین‌تر است.



منبع

قیچی میلگرد بر چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

۷۰ بازديد
قیچی میلگرد بر چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

در این مقاله از آهن جم می خواهیم بدانیم قیچی میلگرد یا همان گیوتین میلگرد چه کاربرد و انواعی دارد.

همانطور که میدانید میلگرد یکی از از مقاطع بسیار پر مصرف در ساختمان سازی می باشد.اما میلگرد به صورت شاخه های ۱۲ متری در سازه ها و سایر نقاط ساختمان استفاده نمیشود.

بلکه متناسب با هر اندازه و شکلی که نیاز است برش خورده و عملیات خم کاری روی آن انجام می شود .از این رو برای برش میلگرد ها در اندازه های مورد نیاز از قیچی میلگرد استفاده میشود. قیچی میلگرد در دو نوع دستی و برقی وجود دارد که هر کدام برای برش سایزهایی از میلگرد کاربرد دارند. برای برش سایزهای بالای میلگرد که دارای قطر ضخیم تری هستند نیاز به قیچی های قوی تری می باشد.

قیچی میلگرد یکی از ابزار آلات پرکاربرد و مهم می باشد که اغلب ساختمان سازان و آهن فروشان از آن استفاده می کنند. برای خرید قیچی میلگرد بر ارزان در گلستان به سایت سهندابزار مراجعه کنید.
در ادامه این مقاله انواع قیچی میلگرد را بررسی می نماییم.

انواع دستگاه های برش میلگرد

قیچی میلگرد یکی از ضروری ترین ابزار آلات و ماشین آلات صنعتی می باشد که در پروژه های ساختمانی به آن نیاز است. این دستگاه نام های متفاوتی دارد که از جمله آنها می‌توان به قیچی برش میلگرد ،دستگاه برش میلگرد ،گیوتین میلگرد، قطع کن میلگرد و میلگرد بُر اشاره کرد. قیچی های میلگرد بُر در سه نوع دستی ،هیدرولیک و گیربکسی وجود دارند. که به توضیح هر کدام می پردازیم.

قیچی میلگرد دستی

قیچی میلگرد دستی ساده ترین وسیله برای برش میلگرد میباشد.این وسیله به نام مفتوا بر هم شناخته میشود.زیرا این قیچی فقط قابلیت برش میلگرد های نازک و مفتول هارا دارد.

نوع دیگری از قیچی میلگرد دستی وجود دارد که میلگرد های ضخیم تر تا حدود سایز20 را برش میدهد که عکس آنرا مشاهده میکنید.

قیچی میلگرد هیدرولیک

یکی از رایج ترین قیچی میلگرد قیچی های هیدرولیک به شمار می‌رود .این دستگاه ها در مدل های مختلفی تولید و عرضه می‌شود. سیستم برش میلگرد در این دستگاه ها از طریق نیروی یک جک هیدرولیکی تامین شده و عملیات قطع کردن میلگرد را انجام میدهد. معمولاً در برش با این دستگاه ها سطح مقطع میلگرد کمی دچار دفرمگی میشود و سرعت برش میلگرد نسبتاً پایین است.
یکی از دلایل محبوبیت و رایج بودن دستگاه های هیدرولیکی برش میلگرد قیمت مناسب شان می باشد. در این سیستم برشی بعد از برش میلگرد توسط تیغه عملیات بازگشت جک به صورت دستی می باشد. این دستگاه ها نیز انواعی دارند و در مدل های پرتابل قابل حمل، چهار چرخ صنعتی، دوچرخه پیکانی، چهار چرخ پیکانی تولید می شوند .

قیچی میلگرد گیربکسی یا مکانیکی

یکی دیگر از انواع قیچی میلگرد که کاربردها فراوانی دارد و رایج میباشد میلگرد بر گیربکسی است. هر وقت که زمان برای ما معیار باشد و بخواهیم در مدت زمان کمی تعداد بیشتری میلگرد را برش دهیم استفاده از دستگاه گیربکسی توصیه میشود. دستگاههای گیربکسی در برش میلگرد سرعت اجرای بالاتری دارند.
این قیچی های برش علاوه بر سرعت بالاتر نسبت به قیچی های هیدرولیکی دقت بالاتری هم در برش میلگرد دارند .نام دیگر این دستگاه ها میلگرد بر مکانیکی نیز می باشد .سیستم برش در این دستگاه ها چرخ فلایویل میباشد. یکی از مزیت های برش میلگرد با این دستگاه ها سیستم برگشت جک اتوماتیک می باشد.
یعنی پس از آن که جک جلو آمد و برش میلگرد را انجام داد به صورت اتوماتیک به عقب باز می گردد. و مانند دستگاه های هیدرولیک نیاز نیست که آن را به صورت دستی در جای خود قرار دهیم. سرعت برش میلگرد این دستگاه ها بسیار بالا بوده و توانایی برش ۳۲ عدد میلگرد را در یک دقیقه دارد.


دستگاه اره نواری

یکی دیگر از دستگاه هایی که توانایی دارد قطعات با ضخامت بالا را برش دهد این دستگاه می باشد .وارد شدن این دستگاه در صنعت انقلاب عظیم ایجاد شد. این دستگاه علاوه بر قابلیت برنامه ریزی به صورت اتوماتیک ساز و کارهای مربوط به عمل برش را انجام می دهد. و همچنین می تواند قطعات را به صورت زاویه دار برش دهد.


اره لنگ

یکی دیگر از دستگاه هایی است که برای برش فلزات و قطعات مورد استفاده قرار می‌گرفت اره لنگ است. عملیات برش با استفاده از این ابزار با حرکت جلو و عقب دستگاه بود. این دستگاه به دلیل اینکه در زمان برش پلیسه و ضایعات بسیاری تولید می کند استفاده از آن منسوخ شده است.

دستگاه اره دیسکی

این دستگاه دارای تیغه های مختلفی است که به آسانی با استفاده از آن فلزات را برش می دهند.

دستتگاه برش واترجت

این دستگاه برای انجام کار خود از موتور های آبی پرفشار کمک می گیرد. البته امروزه این دستگاه بیشتر برای برش سنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. و استفاده از آن در برش میلگرد بسیار کم و محدود میباشد.

اره های دستی

یکی از قدیمی ترین و ساده ترین ابزارها برای برش میلگرد اره های دستی می باشند. نوع دندانه های این اره ها میتواند متفاوت باشد. اگر میلگرد نازک باشد از اره دندان ریز و اگر ضخیم باشد از اره هایی با دندان های سایز بزرگتر استفاده میشود .با این ابزار بزرگترین میلگردی که می توان برش داد میلگرد سایز ۶ و ۸ می باشد.

این وسیله بسیار پرخطر است وحتماً باید در کنار دقت در هنگام اجرای کار از لوازم و تجهیزات ایمنی مخصوص این کار استفاده کنیم زیرا احتمال شکستن تیغه یا پرتاب پلیسه وجود دارد.

نکات مهم برای خرید قیچی برش میلگرد

سرعت برش: یکی از موارد مهم در هنگام خرید دستگاه قیچی میلگرد سرعت برش آن می باشد. دستگاه های گیربکسی پرسرعت ترین دستگاه ها برای برش میلگرد شما می روند

سیستم برق دستگاه: سیستم برق دستگاه ممکن است که تکفاز یا سه فاز باشد که توجه به این نکته نیز مهم است. معمولاً دستگاه های تکفاز نسبت به مدل های سه فاز قدرت کمتری دارند. هرچه توان الکتروموتور بیشتر باشد قدرت برش و خم کاری دستگاه نیز بیشتر می شود.

ابعاد دستگاه: دستگاه های برش میلگرد ابعاد متفاوتی دارند که باید با توجه به فضای کارگاه خود دستگاه را در ابعاد مورد نیاز تهیه نمایید. به طور کلی دستگاه های غیر اصولی که ابعاد خیلی بزرگی دارند، در حمل و جابجایی مشکل ساز هستند.

سیستم برش: نوع برش دستگاه نیز یکی از موارد مهم می باشد و می تواند در نتیجه نهایی و مقطع برش و کیفیت برش تعیین کننده باشد.

پرتابل یا ثابت بودن دستگاه :یکی دیگر از عوامل مهم در خرید دستگاه این است که دستگاه قابلیت جابجایی و حمل و نقل مناسبی داشته باشد از این رو تهیه قیچی های چرخدار گزینه مناسب تری است.


انواع برش میلگرد

همانطور که میدانید میلگرد در ساخت و ساز و سایر نقاط ساختمان مصرف و کاربردهای بسیار زیادی دارد. از این رو میلگرد برای استفاده در ساختمان سازی به صورت شاخه ۱۲ متری یا کلاف میلگرد استفاده نمی‌شود .بلکه میگرد یا کلاف میلگرد در سایز های مدنظر برش داده میشود. عملیات برش میلگرد به دو روش کلی صورت می گیرد که در ادامه به آن می پردازیم.

برش سرد میلگرد

یکی از روش های برش میلگرد برش سرد می‌باشد که مزایا و فواید زیادی دارد. برای اجرای این روش قاعدتاً وسایل و ابزاری مورد نیاز است، که عبارتند از :
قیچی دستی ساده
قیچی دستی نصب شده بر روی پایه
انواع قیچی و گیوتین هیدرولیک و گیربکسی

از قیچی میلگرد دستی برای برش میلگرد هایی در سایز کوچک استفاده می کنند. قیچی میلگرد دستی فیکس شده بر روی پایه نیز میتواند تا قطر ۱۲ و ۱۶ را هم برش دهد و قیچی های هیدرولیک و صنعتی هر سایز میلگردی را برش می دهند.

یکی دیگر از ابزار هایی که برای برش میلگرد مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه فرز می باشد. البته که این روش برش میلگرد به دلیل خطرات زیاد و پرتاب پلیسه منسوخ شده است. برای برش میلگرد به روش سرد دستگاه های متنوعی در بازار موجود می باشند .برای اجرای این روش حتماً باید به وزن میلگرد توجه شود و با توجه به وزن، سایز و قطر میلگرد روش مناسب را برای برش انتخاب کنیم.
دستگاه های برش سرد میلگرد عبارتند از :

واترجت اره نواری
اره دیسکی
اره دستی
اره لنگ

مزایای برش میلگرد به روش سرد

پرت برش در این روش بسیار کم می باشد.
دقت بالا بوده و قطعات یک اندازه ایجاد می‌شوند.
مقطع برش در این روش کمترین دفرمگی را دارد.
در این روش آلودگی و گاز سمی منتشر نمی شود.
در روش سرد پرتاب پلیسه ناشی از برش نداریم.

معایب برش میلگرد به روش سرد

نیاز به تخصص کافی برای کار با دستگاه
هزینه های سرویس و نگهداری دستگاه

منبع

انتخاب بهترین نوع میکسر بتن

۶۱ بازديد
راهنمایی برای انتخاب بهترین نوع میکسر بتن


میکسرهای بتن یکی از اجزای اساسی در صنعت ساخت و ساز هستند که برای تولید بتن با کیفیت و یکنواخت استفاده می‌شوند. با وجود انواع مختلف میکسرهای بتن در بازار، انتخاب بهترین نوع برای نیازهای خاص پروژه می‌تواند چالشی باشد. در این مقاله، به بررسی انواع مختلف میکسرهای بتن، ویژگی‌ها، مزایا و معایب هرکدام پرداخته و راهنمایی برای انتخاب بهترین نوع میکسر بتن ارائه می‌دهیم.

برای دیدن قیمت میکسر بتن ارزان به سایت سهندابزار سر بزنید.


1. میکسرهای بتن دستی
میکسرهای بتن دستی به عنوان یک گزینه اقتصادی و ساده برای پروژه‌های کوچک و خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
این میکسرها دارای قیمت مناسب و قابل حمل هستند، اما برای پروژه‌های حجیم و یا مداوم مناسب نیستند و نیاز به زمان و انرژی بیشتری دارند.


2. میکسرهای بتن الکتریکی
میکسرهای بتن الکتریکی دارای موتور الکتریکی برای مخلوط کردن بتن هستند و برای پروژه‌های کوچک تا متوسط مناسب هستند.
این میکسرها قابلیت حمل و نقل آسان را دارند و عملکرد مطمئنی دارند، اما برای پروژه‌های بزرگتر ممکن است عمر مفید آن‌ها محدود باشد.


3. میکسرهای بتن بنزینی
این نوع میکسرها دارای موتور بنزینی برای ایجاد توان مورد نیاز برای مخلوط کردن بتن هستند.
میکسرهای بتن بنزینی مناسب برای پروژه‌های بزرگ و محیط‌هایی که دسترسی به برق محدود است، مانند پروژه‌های ساخت در محیط‌های باز و دور از شهر می‌باشد.


4. میکسرهای بتن دیزلی
میکسرهای بتن دیزلی دارای موتور دیزلی هستند که عملکرد قدرتمندی دارند و برای پروژه‌های بزرگ و مداوم مناسب هستند.
این میکسرها دارای عمر مفید بیشتری نسبت به میکسرهای الکتریکی و بنزینی هستند و معمولاً در محیط‌های ساختمانی و صنعتی استفاده می‌شوند.


5. میکسرهای بتن تریلری
میکسرهای بتن تریلری دارای یک مخزن بزرگ برای حمل و مخلوط کردن بتن هستند که به یک کامیون متصل می‌شوند.
این میکسرها مناسب برای پروژه‌های بزرگ ساخت و ساز و انتقال بتن به مکان‌های مختلف هستند.


6. میکسرهای بتن پمپاژی
میکسرهای بتن پمپاژی دارای یک موتور برای انتقال بتن به مکان‌های مختلف هستند.
این میکسرها مناسب برای پروژه‌هایی که نیاز به انتقال بتن به ارتفاعات بالا یا مکان‌های دورافتاده دارند.


7. میکسرهای بتن پرتابل
میکسرهای بتن پرتابل دارای ابعاد کوچکتر و قابل حمل هستند که برای پروژه‌های کوچک و سایت‌های محدود مناسب هستند.
این میکسرها معمولاً بر روی یک تاچه یا یک وسیله نقلیه حمل می‌شوند و برای مخلوط کردن بتن در مکان‌هایی که دسترسی به میکسرهای بزرگ محدود است، مناسب هستند.


خاتمه
با توجه به نیازها، اندازه پروژه، محیط کاری، و بودجه شما، می‌توانید بهترین نوع میکسر بتن را برای خود انتخاب کنید. انتخاب یک میکسر بتن مناسب به شما کمک می‌کند تا بتوانید بتن با کیفیت و یکنواخت تولید کنید و به بهترین نتیجه در پروژه خود برسید. امیدواریم که این راهنمایی به شما کمک کند تا بهترین میکسر بتن را انتخاب کرده و بهره‌مندی‌های متعددی از آن نصیب شوید.

مراحل ساخت بتن

۶۲ بازديد
مراحل ساخت بتن


میکسر بتن یکی از ابزارهای اصلی در صنعت ساخت و ساز است که برای تهیه بتن به کار می‌رود. در این مقاله، مراحل مختلف ساخت بتن با استفاده از میکسر بتن را شرح خواهیم داد. این مراحل شامل آماده‌سازی مواد اولیه، اندازه‌گیری و مخلوط کردن مواد، و پخش بتن در محل مورد نظر می‌باشد.

برای دیدن قیمت میکسر بتن ارزان قیمت به سایت ما سر بزنید.



۱. آماده‌سازی مواد اولیه


در این مرحله، مواد اولیه بتن شامل سیمان، شن، ماسه و آب آماده می‌شوند. این مواد باید به نسبت مشخص و با کیفیت مناسبی تهیه شوند. سیمان به عنوان عامل چسبندگی در بتن عمل می‌کند، شن و ماسه برای افزودن استحکام و حجم به بتن استفاده می‌شوند و آب برای ترکیب مواد و ایجاد خمیر بتن لازم است.


۲. اندازه‌گیری مواد


مواد اولیه به ترتیب مشخص شده در فرمول بتن، به دقت اندازه‌گیری می‌شوند. برای این کار، معمولاً از ترازوهای دقیق یا دستگاه‌های اندازه‌گیری خودکار استفاده می‌شود تا نسبت مواد دقیقاً تعیین شود.


۳. مخلوط کردن مواد


مواد اولیه به ترتیب مشخص شده در داخل مخلوط‌کن بتن قرار می‌گیرند. مخلوط‌کن با استفاده از شفت‌ها و میکسرها، مواد را به‌طور یکنواخت با هم مخلوط می‌کند. این فرآیند ادامه پیدا می‌کند تا یک خمیر یکنواخت و چسبنده برای بتن تولید شود.


۴. انتقال بتن


پس از مخلوط کردن، بتن از مخلوط‌کن به کمک اسلیو و پمپ یا با استفاده از کارگران به محل مورد نظر منتقل می‌شود. این مرحله نیازمند دقت و سرعت است تا بتن به محل مورد نظر برسد قبل از اینکه شروع به سفت شدن کند.


۵. پخش بتن


بتن به محل مورد نظر پخش می‌شود و با استفاده از ابزارهای مختلفی مانند ترمیم کن، قالب‌ها و یا میخ‌های فولادی، به شکل دلخواه مدلهای مختلف بتن ساخته می‌شود.


۶. تراکم بتن


پس از پخش بتن، برای حذف حفرات هوایی و افزایش استحکام بتن، بتن با استفاده از ابزارهای تراکم بتن فشار داده می‌شود.


۷. تمیزکاری و نگهداری


پس از اتمام کار، ابزارها و تجهیزات تمیز شده و بتنها به مدت زمان لازم برای خشک شدن و سفت شدن به خود رها می‌شود.


۸. آزمون و کنترل کیفیت


در نهایت، بتن نمونه‌هایی از محل تولید برای آزمون‌های مختلف مانند آزمون فشار، آزمون خمیره‌ای و آزمون سختی فشاری ارسال می‌شود تا کیفیت آن تضمین شود.


خلاصه:

در این مقاله، مراحل مختلف ساخت بتن با استفاده از میکسر بتن را شرح دادیم. از آماده‌سازی مواد اولیه تا اندازه‌گیری، مخلوط کردن، انتقال و پخش بتن، تراکم و تمیزکاری و نگهداری، تمامی مراحل مهمی هستند که برای تولید بتن با کیفیت لازم است. همچنین آزمون و کنترل کیفیت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است تا بتن تولید شده مطابق با استانداردهای معتبر باشد

ایمنی در استفاده از بالابر ساختمانی

۶۸ بازديد
نکات ایمنی در استفاده از بالابر ساختمانی




بالابر ساختمانی ابزاری حیاتی در صنعت ساخت و ساز هستند که به انسان کمک می‌کنند تا به ارتفاعات بالا برود و کارهای لازم را انجام دهد. با این حال، استفاده نادرست یا نادرست از بالابرها می‌تواند به آسیب‌های جدی و حتی حوادث وارد کند. در این مقاله، به بررسی نکات ایمنی در استفاده از بالابرهای ساختمانی می‌پردازیم تا کارگران و مدیران ساختمانی را آگاه سازیم و از وقوع حوادث جلوگیری کنیم.

برای خرید بالابر ساختمانی ارزان در رشت به سایت سهندابزار مرجعه کنید.


1. بررسی و تأیید وضعیت فنی بالابر:


قبل از استفاده از بالابر، باید وضعیت فنی آن را بررسی کرده و اطمینان حاصل کرد که از لحاظ فنی و ایمنی در شرایط عملیاتی است.
هر گونه خرابی، نقص یا کاستی باید قبل از استفاده تعمیر شود.


2. آموزش به کارگران:


همه کارگران باید آموزش‌های لازم در خصوص استفاده صحیح از بالابر و ایمنی کار با آن را دریافت کنند.
آموزش‌ها باید شامل راهنمایی‌های ایمنی، استفاده از وسایل محافظتی، و عملیات در صورت بروز حادثه باشد.


3. استفاده از وسایل محافظتی:


کارگران باید همواره از وسایل محافظتی مانند کلاه ایمنی، دستکش، کفش ایمنی و کمربند ایمنی استفاده کنند.
محافظت از چشمان با استفاده از عینک ایمنی نیز بسیار حیاتی است.


4. بررسی محیط کار:


محیط کار باید قبل از استفاده از بالابر بررسی شود تا موانع، خطرات و شرایط غیرمطلوب شناسایی و رفع شوند.
برچسب‌های هشداردهنده و علائم ایمنی در محیط کار نصب شوند تا کارگران از خطرات ممکن آگاه شوند.


5. استفاده صحیح از بالابر:


کارگران باید هنگام استفاده از بالابر، دستورالعمل‌های تأمین ایمنی را رعایت کنند و هیچ وقت از آن‌ها دور نشوند.
حفظ تعادل و استفاده از پایه‌های استوار و ثابت برای بالابر بسیار حیاتی است.



6. ارتباطات ایمنی:


در صورت وجود حوادث یا شرایط اضطراری، کارگران باید به راحتی به ارتباط باشند و بتوانند کمک بگیرند یا کمک کنند.
تعیین یک فرد مسئول برای مدیریت بحران‌ها و اطلاع‌رسانی در مواقع اضطراری ضروری است.


خاتمه: استفاده ایمن از بالابرهای ساختمانی نیازمند توجه و رعایت دقیق نکات ایمنی است. با رعایت این نکات، می‌توانیم از وقوع حوادث و اتفاقات ناگوار جلوگیری کرده و محیط کار را برای کارگران ایمن‌تر کنیم

خرید بتونیر 400 لیتری

۶۶ بازديد
راهنمای خرید بتونیر 400 لیتری



مقدمه: بتونیرها یکی از ابزارهای اساسی در صنعت ساخت و ساز هستند که برای مخلوط کردن و حمل بتن به مکان‌های مختلف استفاده می‌شوند. انتخاب بتونیر مناسب برای نیازهای شما می‌تواند تأثیر زیادی در عملکرد و کیفیت پروژه‌های ساختی داشته باشد. در این مقاله، به بررسی نکات مهم و اساسی برای خرید بتونیر 400 لیتری می‌پردازیم تا به شما کمک کنیم تا انتخاب مناسبی داشته باشید.

برای دیدن قیمت بتونیر 400 لیتری ارزان به سایت سهندابزار مراجعه کنید.



1. ظرفیت بتونیر:

یکی از نکات اساسی در خرید بتونیر، ظرفیت آن است. بتونیرها در انواع مختلفی با ظرفیت‌های متفاوت عرضه می‌شوند. مطمئن شوید که بتونیر 400 لیتری انتخابی، ظرفیت مناسبی برای نیازهای شما دارد.



2. نوع موتور:

بتونیرها دارای موتورهای مختلفی هستند، از جمله موتورهای برقی، بنزینی و دیزلی. انتخاب نوع موتور بستگی به شرایط کاری و نیازهای شما دارد. بهتر است موتوری را انتخاب کنید که با شرایط محیطی پروژه‌های شما سازگار باشد.



3. کیفیت ساخت:

کیفیت ساخت بتونیر بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که بتونیر انتخابی دارای بدنه مقاوم، تیغه مخلوط‌ کن مستحکم و قطعات متحرک با کیفیت است. کیفیت ساخت موثر بر عمر مفید و عملکرد بتونیر است.



4. اندازه و ابعاد:

قبل از خرید بتونیر، اندازه و ابعاد آن را با دقت بررسی کنید. مطمئن شوید که بتونیر انتخابی به طور مطلوب در محیط کاری شما جا می‌شود و قابلیت حمل و نقل آسان دارد.



5. ویژگی‌های ایمنی:

ایمنی کاربران یکی از اولویت‌های اصلی است. مطمئن شوید که بتونیر دارای ویژگی‌های ایمنی مانند قفل ایمنی، دستگیره‌های ضد لغزش و سیستم‌های ایمنی دیگر است.



6. قابلیت حمل و نقل:

قابلیت حمل و نقل آسان بتونیر از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. مطمئن شوید که بتونیر انتخابی دارای دستگیره‌ها یا چرخ‌هایی برای حمل و نقل آسان است.



7. قیمت و بودجه:

قیمت یکی از عوامل مهم در انتخاب بتونیر است. قبل از خرید، بودجه خود را مشخص کنید و سپس بتونیری را انتخاب کنید که با بودجه شما سازگار باشد. بهتر است از انتخاب بتونیرهای ارزان قیمت با کیفیت پایین خودداری کنید.



8. خدمات پس از فروش:

اطمینان حاصل کنید که شرکت تولید کننده بتونیر، خدمات پس از فروش قوی و معتبری ارائه می‌دهد. این شامل گارانتی، قطعات یدکی و خدمات تعمیر و نگهداری است.



خاتمه: با توجه به این نکات مهم، می‌توانید بهترین بتونیر 400 لیتری را برای نیازهای خود انتخاب کنید. انتخاب صحیح بتونیر مناسب برای شما کمک می‌کند تا پروژه‌های ساختی خود را با کیفیت و به صورت موثرتری انجام دهید و از عملکرد بهتری برخوردار شوید.